ЈЕДНОСТАВАН КОЛАЧ СА ОВСЕНИМ ПАХУЉИЦАМА: Идеална посластице која успева и почетницима
ИДЕАЛАН колач за сваку прилику
Колач са овсеним пахуљицама - Састојци:
3/4 шоље кључале воде, 1 шоља овсене каше, 1/2 шоље путера или маргарина, 1 шоља смеђег шећера,1 шоља белог шећера, 2 јаја, 3/4 шоље брашна, 1 кашичица соде бикарбоне, 1 кашика какаа, 1/2 кашичице соли, 1 кашичица цимета, чоколадни дугмићи, сецкани ораси или бадеми.
Колач са овсеним пахуљицама - Припрема:
Путер и овсену кашу прелијте кипућом водом. Пустите да стоји 10 минута док се путер не отопи. Додајте шећере и добро измешајте кашиком. Додајте јаја и добро мешајте. Умешајте суве састојке и 1/2 чоколадних дугмића. Тесто сипајте у подмазан и побрашњен плех димензија 9 пута 13. По врху поспите преостали чоколадни чипс и орахе. Пећи 30-35 минута на 350 степени. Торта је сама по себи укусна, али је такође добра и шлагом или сладоледом од ваниле.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
КАНДИДАТ ЗА РУМУНСКОГ ПРЕДСЕДНИКА ЂОРЂЕСКУ: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто
КАНДИДАТ за председника Румуније Калин Ђорђеску изјавио је да је Украјина „измишљена држава“ коју ће поделити суседи.
30. 01. 2025. у 13:44
БРИТАНСКИ ЕКСПЕРТ: Имамо посла са дилетантом – Зеленски не може да поднесе да је крај
ШЕФ украјинског режима Владимир Зеленски подсвесно не може да прихвати тему повлачења украјинских снага у зони борбених дејстава, изјавио је британски војни аналитичар Александар Меркурис
30. 01. 2025. у 07:58
РАСКИД ПОСЛЕ СМРТИ ПРИЈАТЕЉА: Последње појављивање Дачићевог сина са девојком
НАКОН тога Милица се углавном сама појављивала на разним догађајима, кад је и почело да се шушка да је њиховој љубави дошао крај, јер раније никада није био случај да се певачица појави сама на јавном месту.
29. 01. 2025. у 18:41
Коментари (0)