НАЈУКУСНИЈИ СУТЛИЈАШ У НОВОМ ИЗДАЊУ: Потребни су вам само суво грожђе и јаја! (ВИДЕО)
ТРАДИЦИОНАЛНО омиљено јело сутлијаш, у новом руху
                                                                                    Foto: Принтскрин/ Јутјуб/ Чиф Били Париси
СУТЛИЈАШ - састојци:
1 л млека, 1/2 шоље пиринча, 1/3 шоље шећера, 3 јајета, 3 кашике цимета, 1/2 шоље сувог грожђа, кашика екстракта ваниле.
СУТЛИЈАШ - припрема:
У млеко ставите пиринач, шећер и екстракт ваниле. Кад проври, кувајте 20 минута. Посебно умутите 3 жуманца, 2 кашике шећера и цимет, па то сипајте у скувани пиринач и све мешајте на лаганој ватри, око минут.
Склоните са рингле, у то додајте кашику шећера и претходно улупана три беланца. Све добро промешајте, додајући суво грожђе.
Сервирајте са какаом или циметом преко.
Пријатно!
Препоручујемо
                    
                    "ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
                    
                    РЕАКЦИЈА ИЗ БУГАРСКЕ: Помињу Цецине корене - ево како је бране после инцидента у Северној Македонији
ФОЛК звезда Светлана Цеца Ражнатовић пре неколико дана одржала је концерт у Северној Македонији, који је био обележен инцидентом, када се певачица у Велесу огрнула бугарском заставом.
04. 11. 2025. у 07:44
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Коментари (0)