КРЕМАСТ КОЛАЧ СА ГРИЗОМ: Без печења - без јаја
08. 08. 2023. у 12:41
КРЕМАСТ колач са гризом - лаган, освежавајућ колач са благим укусом ваниле и поморанџе, савршен за топле летње дане.
Повезане вести
ПИЛЕЋА СУСАМ САЛАТА: Савршена салата готова за пет минута (VIDEO)
ПИЛЕЋА сусам салата је салата која се заиста брзо спрема, може да стоји пар дана, савршеног је укуса и можете је јести као салату или као намаз на хлебу. Одлична је и за сваки дан када не знате шта бисте јели за доручак или вечеру, а супер је идеја и за празничну трпезу.
08. 08. 2023. у 11:20
Најновије из рубрике
ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила
Као и код већине масноћа која се користе у кулинарству и маст може да се поквари и ужегне. Иако свињска маст сигурно може да се држи на собној температури, у остави или на неком тамном месту, могућност да се поквари се знатно повећава када се температура не одржава константном. Уколико је чувате ван расхладног уређаја може да вам траје од четири до шест месеци, а рок трајања се продужава уколико је складиштите у фрижидеру, на чак годину дана.
20. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА СЛАНИ РОЛАТ: Укусна комбинација пршуте и сира
Ролат са пршутом и сиром прави се од готовог теста за пицу и идеалан је за славе.
20. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА РАФАЕЛО РОЛАТ: Неодољива посластица буди сва чула, као створена за славску трпезу
Класик међу колачима и проверено добар спој чоколаде и кокоса - нема места за грешке.
19. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ПУТЕР ПОГАЧА ЗА СВЕТОГ ЈОВАНА: Украс сваке славске трпезе, а успева из првог покушаја
За Светог Јована послужите славску погачу која је невероватно мекана, а укус феноменалан. Оно што је чини толико меканом су јогурт и путер. Уживајте!
19. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПЛАЗМА ТОРТУ: Предлажемо вам да пробате рецепт која успева буквално свима
За њену припрему ће вам бити потребно мање од сат времена, а супер је предлог ако вам је потребна торта за Светог Јована.
19. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Коментари (0)