НЕМА филовања, само се залива из кутлаче. Брзо и лако до чоколадне торте.
Најновије из рубрике

КОЛАЧ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ И ПИСТАЋИМА: Донoсимо вам савршен рецепт за посни колач
За све љубитеље посних посластица, овај колач са белом чоколадом и пистаћима је прави избор! Нежан, кремаст и богат укусом, спаја арому ваниле, хрскаве пистаће и посну белу чоколаду у савршену празничну комбинацију.
11. 10. 2025. у 11:02

ЧОКОЛАДНЕ КОРПИЦЕ СА БРУСНИЦОМ: Слатки залогаји за посну и мрсну трпезу
Брзе, једноставне и без печења – ове чоколадне корпице са лешницима и брусницама биће звезда сваке свечане трпезе. Уз мали трик у избору састојака, могу бити и посне и мрсне!
11. 10. 2025. у 10:41

OREO БАЈАДЕРА: Модерна чоколадна фантазија
Класична бајадера добија сасвим ново рухо уз омилјени OREO кекс, белу чоколаду и млеко у праху. Не пече се, лако се прави, а изгледа као из посластичарнице. Прави је хит на тацни са ситним колачима!
11. 10. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ РУСКИХ БАБУШКИ: Овако је Путинова баба КИСЕЛИЛА КУПУС - 1 тајни састојак
РЕЦЕПТ руских бабушки за кисели купус преноси се с колена на колено и важи за један од најстаријих и најукуснијих начина припреме ове зимнице.
10. 10. 2025. у 16:04

ХЛЕБ СА МАСЛИНАМА, СЛАНИНОМ И СИРОМ: Слано задовољство за сваки оброк
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
10. 10. 2025. у 15:30
Коментари (0)