СОЧНА СЛАНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА СА ТОСТ ХЛЕБОМ: Издашна је, врло јефтина и преукусна, а прави се за свега пола сата

Novosti online

16. 08. 2023. у 06:00

РЕЦЕПТ за слану торту са тост хлебом морате записати, јер чим је пробате, постаће обавезан део ваше трпезе!

СОЧНА СЛАНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА СА ТОСТ ХЛЕБОМ: Издашна је, врло јефтина и преукусна, а прави се за свега пола сата

Foto: Jutjub/Printskrin/ Sherpica Recipes

Слана торта са тост хлебом се толико лако прави, а укус јој је феноменалан! Потребно је само да помешате намирнице и намажете преко корица од тоста. Свако ко је пробао, био је очаран и није се зауставио на само једном парчету!

Потребно је:

  • 18 кришки тост хлеба
  • 200 г крем сира
  • 200 г киселе павлаке
  • 200 г мајонеза

1. фил:

  • 100 г шунке
  • 1 кашика кечапа

2. фил:

  • 2 кувана јајета
  • 4 кисела краставчића

3.фил:

  • 100 г качкаваља

Декорација:

  • першун
  • жуманце

Начин припреме:

У чинију ставимо крем сир, мајонез и павлаку. Мешамо док се све лепо не сједини. Поделимо на три дела.

У први фил додамо шунку коју смо исецкали на коцкице и кечап. У други фил додајемо нарендана кувана јаја и оцеђене нарендане киселе краставчиће. У трећи фил додајемо нарендан качкаваљ.

Скинемо корицу са тост хлеба и ређамо у плех шест кришки како бисмо формирали прву кору. Преко тост хлеба ставимо први фил.

Затим поређамо тост хлеб и формирамо другу кору. Преко ставимо други фил.

Пређамо тост хлеб и формирамо трећу кору. Преко ставимо трећи фил. Слану торту декоришемо першуном и наренданим жуманцетом.

Оставимо пар сати у фрижидеру да се слана торта добро охлади, а потом је исеците на коцке и послужите.

(Курир Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЛАДИЋИ РОЂЕНИ ОВЕ ГОДИНЕ ЋЕ ПРВИ У ВОЈСКУ: Генерал Мојсиловић открио све детаље о служењу војног рока

МЛАДИЋИ РОЂЕНИ ОВЕ ГОДИНЕ ЋЕ ПРВИ У ВОЈСКУ: Генерал Мојсиловић открио све детаље о служењу војног рока

НАЧЕЛНИК Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић рекао је у емисији "Таковска 10" да Србија касни са увођењем обавезне војне обавезе. Суштина је да се изгради одбрамбени капацитет Србије, сваки дан и сваку годину коју чекамо, губимо генерације младих војника, рекао је генерал Мојсиловић. У једној класи рачунамо до 20.000 војника-регрута, на годишњем нивоу, два и по месеца по пет хиљада њих у једној класи, односно циклусу, рекао је Мојсиловић уз напомену да ће прво бити регрутовани млађи војници, почев од 2006. годишта.

25. 09. 2024. у 22:01

Коментари (0)

СИТУАЦИЈА ЈЕ ШОКАНТНА, НИСАМ ТО ОЧЕКИВАО: Чувени тенисер забринут због Јаника Синера