КОМБИНАЦИЈА КРЕМАСТИХ ФИЛОВА, ПРОСТО СЕ ТОПИ У УСТИМА: Торта Бели анђео готова је очас посла, без печења

Novosti online

14. 12. 2023. у 16:33

ТОПИ се у устима, најлакши рецепт за торту Бели анђео.

КОМБИНАЦИЈА КРЕМАСТИХ ФИЛОВА, ПРОСТО СЕ ТОПИ У УСТИМА: Торта Бели анђео готова је очас посла, без печења

Фото Shutterstock

Састојци:

* 1 паковање кора за розен торту
* 1 л млека
* 4 кесице пудинга од ваниле
* 200 г беле чоколаде
* 12 кашика шећера
* 100 г млека у праху
* 250 г маргарина
* 125 г путера
* 500 г шлага
* 4 чаше киселе павлаке

Припрема:

Скувати пудинг у заслађеном млеку, додати 100 г беле изломљене чоколаде и мешати док се не растопи. Оставити пудинг да се охлади. Када се пудинг охлади сјединити га са путером, маргарином и млеком у праху. Преосталу чоколаду ситно исецкати и умешати у фил. Све лепо сјединити. Затим за други фил умутити шлаг са хладном водом и додати киселу павлаку, све добро лагано сјединити варјачом.

Филовати:

Једну кору премазати филом од пудинга, па филом од шлага, па кора и све тако док има материјала, последњу кору премазати шлагом.

Пријатно!

(Stil)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АЛАРМАНТНО! ПРИПРЕМИТЕ ЗАЛИХЕ ЗА 72 САТА: Европа пред катастрофом, a ове земље у опасности

АЛАРМАНТНО! "ПРИПРЕМИТЕ ЗАЛИХЕ ЗА 72 САТА": Европа пред катастрофом, a ове земље у опасности

У ИЗВЕШТАЈУ о цивилној и војној спремности Европе, који је објављен у среду, наводи се како би становници Европске уније требало да прикупе залихе неопходних потрепштина у случају избијања рата или неке друге велике опасности, пише "Њузвик".

04. 11. 2024. у 16:15

Коментари (0)

БИЛА ЈЕ ЗАТОЧЕНИЦА ЗЕМУНАЦА 9 МЕСЕЦИ: Ко је Љиљана Буха коју у серији Сабља игра прелепа глумица?