Italijanski recept ne pomine nikakvu pavlaku INGREDIENTI (PER UNA TEGLIA DI 30X20 CM)
Mascarpone 750 g
Uova (freschissime, circa 5 medie) 260 g
Savoiardi 250 g
Zucchero 120 g
Caffè (della moka, zuccherato a piacere) 300 g
PER DECORARE
Cacao amaro in polvere q.b.
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
Nenad
24.12.2023. 07:18
U tiramisu se ne stavlja nikakva pavlaka, šlag itd
Nenad
24.12.2023. 07:22
Italijanski recept ne pomine nikakvu pavlaku INGREDIENTI (PER UNA TEGLIA DI 30X20 CM) Mascarpone 750 g Uova (freschissime, circa 5 medie) 260 g Savoiardi 250 g Zucchero 120 g Caffè (della moka, zuccherato a piacere) 300 g PER DECORARE Cacao amaro in polvere q.b.