БОЉЕ ОД БАКЛАВА: Татлије - Стари колач са југа Србије, сочна посна посластица којој нећете моћи да одолите
06. 04. 2024. у 20:05
ТАТЛИЈЕ су старински колач који се прави у Пироту, а својим изгледом подсећа на чувене баклаве.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

ПОСНЕ КУГЛИЦЕ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Укусне посне куглице се брзо и једноставно припремају и савршене су за сваку прилику
Задовољство какво морате да пробате, куглице од кикирики путера и чоколаде.
21. 03. 2025. у 16:00

ПОСНО, УКУСНО А ПРАВИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Мраморни колач којим ћете одушевити укућане (ВИДЕО)
Посни мраморни кокос колач на води је толико укусан да га обожавају и највећи сладокусци!
14. 04. 2025. у 11:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
05. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50
Коментари (0)