ОД ПИРИНЧА И МЛЕКА: Старински колач од пиринча који нестаје у трену
23. 04. 2024. у 18:34
Овај необичан десерт изненађује и одушевљава пуноћом укуса. Иако око припреме треба мало потрудити, није компликовано, а колач треба пећи 45 минута.
Повезане вести

КРЕМАСТИ СУТЛИЈАШ СА ПУДИНГОМ: Неодољива посластица коју морате да испробате
Омиљени десерт свих генерација спремљен на мало другачији начин.
17. 12. 2024. у 16:00
Најновије из рубрике

САЛАТА ОД КЕЛЕРАБЕ, ЈАБУКЕ И ФЕТА СИРА: Једноставна за припрему и готова за само неколико минута
Ако тражите освежавајућу и хранљиву салату ова салата од келерабе, јабуке и фета сира биће прави погодак!
18. 03. 2025. у 14:00

РЕЗАНЦИ СА МАКОМ: Типичан војвођански слатки и старински специјалитет који нас враћа у детињство
Резанци са маком или насуво с маком, како Војвођани зову ово слатко јело, представљају оне укусе по којима се памти детињство.
18. 03. 2025. у 12:30

ДОМАЋА ЧОРБА ОД СРЕМУША: Савршен избор за лаган, здрав и хранљив оброк
Сремуш, познат и као медвеђи лук, осигурава богат, ароматичан укус и висок садржај витамина, искористите све благодети овог здравог пролећног поврћа.
18. 03. 2025. у 11:00

ПОСНЕ ЋУФТЕ ПО РЕЦЕПТУ МОНАХА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Невероватно су укусне и здраве, а праве се зачас
Ћуфте од пасуље по рецепту са Свете Горе идеалан су оброк за време поста, а праве се једноставно и брзо. Осим тога врло су хранљиве и здраве, те их можете јести без гриже савести. А свако ко их је пробао, истакао је да је укус феноменалан.
18. 03. 2025. у 09:00

ХЛЕБ ОД 4 САСТОЈАКА: Без квасца и мешења теста, укусан, мекан хлеб који је савршен за све прилике
Овај хлеб је познат и као "сода хлеб", јер користи соду бикарбону уместо квасца за раст. Резултат је дивно хрскава кора, а унутрашњост је мека и влажна. Идеално је за оне који немају пуно времена, али желе да уживају у свежем домаћем хлебу без много труда.
18. 03. 2025. у 07:00
Коментари (0)