МИЊОН КОЦКЕ: Једноставне за припрему, а најслађе коцке преливене чоколадом које сте пробали до сад
01. 05. 2024. у 15:00
Колач који изгледа као да сте се много трудили, а уствари је прилично једноставан за припрему.
Повезане вести
КОЛАЧИЋИ КОЈИ МИРИШУ НА ЉУБАВ: Све се само помеша и пече, а топе се у устима (РЕЦЕПТ)
РЕЦЕПТ који је обрадовао многе.
01. 10. 2025. у 16:43
ЈЕСЕЊА ЕКСПЛОЗИЈА УКУСА: Колач од боровница осваја на први залогај
АКО волите освежавајуће, воћне и мирисне посластице, колач од боровница је прави избор за вас.
27. 09. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике
САЛАТА ЗА ДУГ ЖИВОТ: Наше преци су је свакодневно имали на јеловнику
ЗА дуг живот – једите ову салату, од ње нема здравије.
01. 11. 2025. у 15:48
СЛАНИ ШТАПИЋИ СА СИРОМ И СУСАМОМ: Рецепт за хрскаве штапиће
Ако волите домаћа пецива која миришу на топли дом и свеж сир, овај рецепт ће вас одушевити! Сирни штапићи са сусамом су савршени за доручак, ужину или као грицкалица уз филм и добро друштво.
01. 11. 2025. у 14:18
ПИЛЕЋИ РОЛАТ СА АЈВАРОМ: Неодољива комбинација укуса!
Уколико желите да припремите предјело које ће одушевити и оне најпробирљивије, овај пилећи ролат са ајваром је прави избор! Нежна кора са благим мирисом ајвара и пуњење од пилетине, киселих краставаца и кајмака праве савршену комбинацију укуса. Лаган, сочан и декоративан, овај ролат ће постати хит сваког стола — било да је празник, славље или недељни ручак.
01. 11. 2025. у 13:25
УКУСНИ КОЛАЧИЋИ СА ПАВЛАКОМ И СУВИМ ГРОЖЂЕМ: Мирисни, мрвичасти и пуни укуса
Ови колачићи са павлаком и сувим грожђем враћају тај мирис и укус детињства. Меки су, мрвичасти, нежно слатки и одлични за сваку прилику – било као послужење гостима, школска ужина или мали тренутак уживања уз шољицу чаја.
01. 11. 2025. у 11:11
ЗЛАТНЕ КОЦКЕ СА ЛЕШНИЦИМА И ЧОКОЛАДОМ: Меки, мирисни и неодољиво укусни!
Ови колачићи спајају карамелни шмек смеђег шећера, богатство путера и хрскавост печених лешника. Свака коцка је мали залогај златне чоколадне среће, идеалан уз кафу, чај или као посластица за посебне прилике.
01. 11. 2025. у 10:33
Коментари (0)