МИЊОН КОЦКЕ: Једноставне за припрему, а најслађе коцке преливене чоколадом које сте пробали до сад
01. 05. 2024. у 15:00
Колач који изгледа као да сте се много трудили, а уствари је прилично једноставан за припрему.
Повезане вести

КАО У ГРЧКОЈ: Сутлијаш са мастиком
Традиционално грчко алкохолно жестоко пиће одлично се "сналази" у сутлијашу после ког вас неће болети глава.
10. 04. 2025. у 16:00

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ЛЕЊИНГРАДСКИ КОЛАЧ: Старински десерт који обара с ногу
Лењинградски колачи попут десерта са дворова, препуни финог ванила крема.
23. 02. 2025. у 13:00Јована Васић

БРЗИ КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА КОЈИ СВИМА УСПЕВА: Направите укусну посластицу и обрадујте укућане
Рецепт за колач са јабукама је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
19. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ЗЕБРА КОЛАЧ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Крајње једноставан, а тако ефектан
Зебра колач по руском рецепту се тако једноставно прави, а изгледа невероватно.
15. 02. 2025. у 15:00Јована Васић
Најновије из рубрике

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)