СЛАТКИ ГРЕХ: Нема кремастијег и укуснијег колача, а спрема се очас посла
30. 05. 2024. у 15:00
СЛАТКИ грех је брз, лак и једноставан колач, који најлепше тренутке чини изузетним.
Повезане вести

КОЛАЧ КОЈИ НЕСТАНЕ БРЖЕ НЕГО ШТО СЕ НАПРАВИ: Неодољиве чоколадне штангле са орасима
БОГАТА и декадентна посластица прекривена хрскавим сецканим орасима.
13. 06. 2025. у 13:00

КОЛАЧ ОД СВЕГА 3 САСТОЈКА, А СПРЕМА СЕ СА 5 МИНУТА: Вишње ће вас баш освежити
НЕМА ко га не обожава, нема јефтиније посластице.
11. 06. 2025. у 13:00


ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

ВАЗДУШАСТ И МЕКАН, А ЛАКО СЕ ПРАВИ: Ово је најсочнији чоколадни колач који ћете икад пробати
СЛАТКОЋА овог дезерта савршено се слаже са многима омиљеним напитком - кафом.
18. 05. 2025. у 21:07
Најновије из рубрике

ПИТА ПИЦА: Рецепт за неодољиву комбинацију укуса
Данас са вама делимо рецепт за питу-пицу – неодољиву комбинацију меканог теста, богатог филa и мириса који освајају на први залогај. Савршена је за породични ручак или дружење са пријатељима.
23. 08. 2025. у 08:00

ШТАПИЋИ СА СИРОМ: Рецепт за брзу и укусну грицкалицу
Мирисни, мекани и топли штапићи са сиром идеални су за доручак, ужину или као грицкалица уз дружење. Једноставно се припремају, а још брже поједу.
23. 08. 2025. у 07:00

ПАПРИКЕ СА БЕЛИМ СОСОМ: Једноставно, а преукусно
Кремасти сос и мирис печене паприке чине ово јело једним од омиљених летњих класика, једноставним за припрему и увек пуног укуса.
22. 08. 2025. у 21:11

ПУЖИЋИ СА СИРОМ: Мирисни и мекани
Данас вам доносимо мирисне и мекане пужиће са сиром – савршени залогај за сваку прилику!
22. 08. 2025. у 19:00

ЈАФА ЧИЗКЕЈК: Кремасти колач који спаја свежину поморанџе и препознатљив укус
Данас са вама делимо рецепт за Јафа чизкејк – кремасти колач који спаја свежину поморанџе и препознатљив укус Јафа кекса. Лаган, мирисан и освежавајућ, ова посластица је савршена за сваку прилику и осваја на први залогај.
22. 08. 2025. у 18:00
Коментари (0)