ТОРТА БЕЛИ ШУШКАВАЦ: Раскошна и кремаста, изазов за домаћице
21. 07. 2024. у 07:00
Испробајте торту бели шушкавац, ако нисте до сада. Боља је од било чега из посластичарнице, али треба да јој посветите време.
Повезане вести

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
13. 03. 2025. у 15:00

ОБЛАНДА ТОРТА ПРЕЛИВЕНА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Чаробна посластица која осваја на први залогај
Обланда торта преливена белом чоколадом биће вам један од омиљених десерта, а фил можете да мењате и правите по свом укусу.
11. 03. 2025. у 15:00

ТОРТА МОНАХИЊИНА ТАЈНА: Дезерт који ћете одмах пожелити да пробате
Торта монахињина тајна је врло раскошна и богата сиром, а прелива се чоколадом.
27. 01. 2025. у 12:00Новости онлине

ТОРТА" НЕВЕРНА ЖЕНА": Слаткиш који морате да пробате (ВИДЕО)
Ова торта је препознатљива по богатом укусу и хрскавој кори која се смењује са нежним кремовима.
01. 01. 2025. у 15:51Новости онлине

ЧОКОЛАДНА ПРАГ ТОРТА: Раскошна као град по којем носи име, а идеална за све прилике (ВИДЕО)
Већина људи обожава чоколадне торте, још када су оне раскошне и кремасте, нема им премца. Једна од сјајних чоколадних торти је и ова торта.
15. 12. 2024. у 16:21
Најновије из рубрике

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00

ТРАДИЦИОНАЛНА ВРАЊАНСКА ПИТА: Самса са милерамом од готових кора
Предност ове самсе је што је можете направити веома брзо, а по укусу неће заостајати за оном старинском.
15. 03. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
14. 03. 2025. у 15:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30
Коментари (0)