Рецепт који ће вас оборити с ногу. Пре свега због лакоће припреме, а одмах потом и због ниске укупне цене и издашности, ово ће постати често прављена торта у свачијем дому.
Повезане вести
КОРНЕТ ТОРТА: Савршено кремаста, топи се у устима, један састојак јој даје невероватан шмек
Једна савршена посластица као измишљена за ове топле дане пред нама.
07. 08. 2024. у 15:00
ТВИКС ТОРТА СА ПУНО ЧОКОЛАДЕ И КАРАМЕЛЕ: Укус је права фантазија за све љубитеље чоколаде и карамеле
За твикс торту није вам потребно пуно времена, а ни кулинарског умећа. Залогаји пуни хрскавог бисквита и још богатијих слојева карамеле и чоколаде ужитак су за сва чула.
30. 07. 2024. у 16:00
БАРОН ТОРТА: Најлепши спој кремастог чоколадног фила и малина
Замислите најсавршенији спој чоколаде и помало киселастих малина.
20. 07. 2024. у 15:00
ГРАНДИСИМО ТОРТА: Раскошна посластица са 4 различита фила - за свачији укус
Грандисимо торта је супер ако се некоме приближава рођендан, јер је раскошна и божанственог укуса. Састоји се од меканих кора које се премазују са 4 различита фила, а не зна се који је укуснији. Чоколадни, крем са лешницима или укусом кафе одушевиће чак и највеће избирљивце.
01. 06. 2024. у 15:00
СЛАТКИ АУСТРИЈСКИ ДЕСЕРТ: Малакоф торта
Ова аустријска посластица ће вас завести кремастим филом и укусом бадема.
09. 08. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
НАЈСОЧНИЈИ КОЛАЧ ОД ШЉИВА: Лења пита која се прави за пар минута
Најсочнији колач од шљива прави се лако а може послужити и уместо доручка уз шољицу домаће кафе.
12. 08. 2024. у 17:00
ОВАКО СЕ ПРАВИ СОК ОД СМОКВИНОГ ЛИСТА: Рецепт који морате испробати
Уживајте у овом сирупу у предстојећим врелим данима.
12. 08. 2024. у 15:00
САЛАТА СА ПЕЧЕНИМ КРОМПИРИЋИМА И ПАПРИКОМ: Пуноћа кромпира и укус паприке се изврсно уклапају
Салата са печеним кромпирићима и паприком је довољна као оброк за себе.
12. 08. 2024. у 13:11
СОЧНИ ГОВЕЂИ ФИЛЕ: Исечен на тракице и динстан са парадајз сосом и зачинима је ручак у коме ћете уживати
Овако нешто укусно до сада нисте јели.
12. 08. 2024. у 11:16
ПАТЛИЏАН ПОХОВАН У РЕРНИ: Мало сусама и пармезана чине чудо од укуса
Споља хрскаве, а изнутра сочне кришке патлиџана постаће вам омиљено јело, нарочито што се припрема без много уље, у рерни.
12. 08. 2024. у 10:23
Коментари (0)