ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
Повезане вести
СЛАТКА, МАЛА, ВОЋНА: Панакота - Савршен кремасти десерт по италијанском рецепту
PANNA cotta, што на италијанском значи "скувана павлака", класичан је италијански десерт који се истиче својом кремастом текстуром и нежним укусом.
09. 09. 2024. у 10:00
ОЧАРАВАЈУЋ УКУС ВАНИЛЕ И ЛИМУНА: Кремасти домаћи пудинг, спрема се очас посла
ОБРАДУЈТЕ укућане овим рецептом који ће смазати док се окренете.
08. 09. 2024. у 13:00
КАО КОХ, АЛИ ЈОШ БОЉИ: Трилеће - најукуснији колач, а тако једноставан за спремање
ТРЕС лечес или трилеће је бисквит - у неким рецептима, или путер колач - намочен у три врсте млека: испарено млеко, кондензовано млеко и милерам.
06. 09. 2024. у 09:00
РАСХЛАДИТЕ СЕ У СЛАСТ: Ледене коцке, толико сочне да се топе у устима
УКОЛИКО волите слаткише и ваши укућани се радују кад се на столу нађе неки домаћи колач овај рецепт ће вас очарати чим га пробате.
07. 09. 2024. у 10:00
ТУРСКА ПРИНЦЕЗА: Најкремастији колач без брашна, јаја и шећера - не пече се, а готов је очас посла
Рецепт који ће одушевити љубитеље сувог воћа и орашастих плодова, али и кремастих колача.
03. 09. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ФИЛАДЕЛФИЈА ТОРТА: Савршено кремаста, а прави се веома једноставно
Једноставне припреме, а укус који прича приче.
09. 09. 2024. у 16:51
ПИЛЕЋА КРИЛЦА У ПИВУ: Ароматична и сласна, а месо се лепи за прсте
Додајте прилог по жељи и уживајте у феноменалном оброку.
09. 09. 2024. у 11:39
СЛАТКА, МАЛА, ВОЋНА: Панакота - Савршен кремасти десерт по италијанском рецепту
PANNA cotta, што на италијанском значи "скувана павлака", класичан је италијански десерт који се истиче својом кремастом текстуром и нежним укусом.
09. 09. 2024. у 10:00
КАКО ДА ВАМ ВОДА ВИШЕ НЕ ИСКИПИ ИЗ ШЕРПЕ: Помаже овај супер трик
Уместо да све време стојите поред шпорета и снижавате температуру и мењате рингле, испробајте овај трик.
09. 09. 2024. у 08:00
НАЈУКУСНИЈИ ЏЕМ ОД ШИПУРКА: Најслађа тајна бакине кухиње
Сладите се и уживајте у најлепшем укусу и боји домаћег џема од шипурка.
09. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)