НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
16. 09. 2024. у 08:00
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
Повезане вести

РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
24. 04. 2025. у 11:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КАО У ГРЧКОЈ: Сутлијаш са мастиком
Традиционално грчко алкохолно жестоко пиће одлично се "сналази" у сутлијашу после ког вас неће болети глава.
10. 04. 2025. у 16:00

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

ВИРАЛНИ ТРИК ЗАЛУДЕО СВЕ: Испржите јаја без капи уља, потребан вам је само краставац (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ и ви овај трик који је залудео све на друштвеним мрежама!
16. 06. 2025. у 13:00

УКУСНИЈИ СУ И ОД ПРИНЦЕС КРОФНИ: Пролећни еклери са малинама, неодољиво сочни
ИДЕАЛНИ су за свечане прилике, рођендане, или као софистицирани десерт уз поподневну кафу.
16. 06. 2025. у 11:00

МИРИС КОЈИ СЕ ШИРИ ИЗ КУХИЊЕ ОДМАХ МАМИ ОСМЕХ: Млади кромпирићи са поврћем (ВИДЕО)
ПОСНО и лагано јело које највише прија током великих врућина.
16. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)