ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
14. 11. 2024. у 16:00
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
АКО СЛАВИТЕ СВЕТОГ СТЕФАНА, ОБАВЕЗНО ГА ПРОБАЈТЕ: Најједноставнија припрема традиционалног колача
Пред вама је једноставан рецепт за славски колач.
08. 01. 2025. у 13:44Новости онлине
ИСКОРИСТИТЕ ОСТАТКЕ ХРАНЕ ОД БОЖИЋА: Не бацајте ништа, ево како да направите укусне оброке
Припремите скроз нова јела од остатака хране од Божића.
08. 01. 2025. у 12:59Новости онлине
НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин
Пуњени хлеб са сиром је савршен за журке и дружења, запече се у рерни и свако може да узме залогај.
08. 01. 2025. у 07:00
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
Коментари (0)