ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
14. 11. 2024. у 16:00
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
Повезане вести

ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ БАЈАДЕРЕ: Са кексом и две врсте чоколаде,а сваки залогај доноси богат и кремаст укус
Ако волите богат укус чоколаде и једноставне десерте без печења, ове лажне бајадере ће вас одушевити. Савршена комбинација кекса, банана и две врсте чоколаде чини их брзом и укусном посластицом за сваку прилику.
06. 04. 2025. у 14:30

ЧОКОЛАДНЕ ОБЛАНДЕ: Када једном испробате овај рецепт, постаће вам омиљени (ВИДЕО)
Уколико вам се једе нешто слатко, а немате пуно времена на располагању, са чоколадним обланда-коцкама нема грешке. Све што вам је потребно је неколико основних састојака, а најбоље од свега је што се спремају без јаја и брашна.
30. 03. 2025. у 16:00

РАЈСКИ КОЛАЧ: Идеалан за љубитеље чоколаде, а укус је више него рајски
Овај колач с правом носи тако претенциозни назив.
23. 03. 2025. у 14:30

ЧОКОЛАДНЕ ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ: Чоколаднија и укуснија верзија познате посластице
Испробајте и рецепт за медитеранске скроз чоколадне ледене коцке какве Грци праве, а које ћете у сласт појести.
25. 02. 2025. у 08:00Jована Васић
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)