ИДЕАЛАН СИТНИ КОЛАЧ ЗА ПРОСЛАВЕ: Лешник гнезда, неодољивог изгледа, а још богатијег укуса
18. 12. 2024. у 13:00
Лешник гнезда су изузетно једноставна за припрему, а брза израда их чини идеалним избором за свечане прилике или тренутке кад желите уживати у слатком задовољству без компликоване припреме и обигравања око шпорета и рерне.
Повезане вести

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ЛЕЊИНГРАДСКИ КОЛАЧ: Старински десерт који обара с ногу
Лењинградски колачи попут десерта са дворова, препуни финог ванила крема.
23. 02. 2025. у 13:00Јована Васић

БРЗИ КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА КОЈИ СВИМА УСПЕВА: Направите укусну посластицу и обрадујте укућане
Рецепт за колач са јабукама је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
19. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро
Колач чоколадни сан се топи у устима и не мора да се пече.
16. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

КОЛАЧ ЛЕДЕНО БРДО: Феноменални кремасти дезерт, топи се у устима (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за колач "Ледено брдо" који се топи у устима.
15. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)