ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
13. 01. 2025. у 13:00
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
Повезане вести
ЧОКОЛАДНА ТОРТА БЕЗ БРАШНА: Богата, сочна и без глутена!
ОВА чоколадна торта без брашна је савршени спој једноставности и луксуза. Савршена је за свечане прилике, али и као недељни десерт уз шољу кафе. Ако волите брауније – ово ће вам бити следећа омиљена торта!
12. 11. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ РОЛАТ ОД ГОТОВИХ КОРА: Одлична идеја за посно предјело
АКО тражите савршено предјело за свечану трпезу или практично јело које се брзо припрема, овај посни ролат од хрскавих кора и богатог, кремастог надева биће прави хит. Једноставни састојци и одличан укус чине га идеалним избором за све прилике.
01. 12. 2025. у 07:00
ПОСНИ РОЛАТ СА СПАНАЋЕМ И ТУЊЕВИНОМ: Укус нимало не заостаје за класичним верзијама!
ПРИПРЕМА није компликована, а укус овог ролата нимало не заостаје за класичним верзијама које садрже јаја или сир.
30. 11. 2025. у 18:30
НАЈТРАЖЕНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ ТОРТУ: Пуна фила и укусна, нестаје за трен
ОВА торта је једноставна за припрему, а њени богати укуси сигурно ће импресионирати све госте.
30. 11. 2025. у 13:48
ДОМАЋИ ХЛЕБ: Рецепт са само 4 састојка
ДОМАЋИ хлеб може бити једноставан чак и за почетнике.
30. 11. 2025. у 12:40
ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
ПРЕДСТАВЉАМО вам туршију какву ћете заиста волети.
30. 11. 2025. у 10:26
Коментари (0)