ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
13. 01. 2025. у 13:00
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
Повезане вести

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
13. 03. 2025. у 15:00

НЕ ПЕЧЕ СЕ, А ЛАКО СЕ СПРЕМА: Сарајевска торта, врло је издашна и топи се у устима
Сарајевска торта је прави невероватно лако, идеална је за све врсте славља, али и за изненадне госте - сви ће вам тражити парче више због савршеног чоколадног укуса.
12. 03. 2025. у 12:00

ОБЛАНДА ТОРТА ПРЕЛИВЕНА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Чаробна посластица која осваја на први залогај
Обланда торта преливена белом чоколадом биће вам један од омиљених десерта, а фил можете да мењате и правите по свом укусу.
11. 03. 2025. у 15:00

ТОРТА СА БАНАНАМА И ЧОКОЛАДОМ: Неодољиво кремаста посластица коју сви воле
Млечна торта са бананама и чоколадом је попут сна за сладокусце са савршеном комбинацијом укуса.
08. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

КИВИ ТОРТА СА КЕКСОМ И БАНАНАМА: Освежавајућа посластица која ће вас одушевити
Киви торта са кексом и бананама одлична је за десерт у коме сви могу да уживају, пуна је воће и јако једноставна за припрему.
10. 03. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ОДУШЕВИЋЕ ВАС И МИРИСОМ И УКУСОМ: Трделник - Чешки десерт најпознатији на свету
Испробајте рецепт за трделник који ће вас одушевити мирисом и укусом.
17. 03. 2025. у 10:00

ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
17. 03. 2025. у 08:30

БУРЕК КАО ИЗ ПЕКАРЕ: Савршен доручак, а идеалан рецепт и за оне који нису вешти у кухињи (ВИДЕО)
Како се прави бурек корак по корак погледајте у тексту испод.
17. 03. 2025. у 07:00

ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00

ОРИГИНАЛНЕ ФРАНЦУСКЕ МАДЛЕНЕ: Мирисни колачићи од путера чија припрема је врло једноставна
Мадлене су традиционални француски колачићи од маслаца и обично се служе уз шољу кафе или чаја. Направите мирисне колачиће по овом лаком рецепту, а сигурно да ће вас одушевити на први залогај.
16. 03. 2025. у 13:00
Коментари (0)