НЕОДОЉИВИ ЧОКОЛАДНИ РАСПУЦАНЦИ: Једноставна посластица која ће вас одушевити
23. 01. 2025. у 09:00
Припрема чоколадних распуцанаца је једноставна, а резултат је фантастичан – хрскави споља, мекани изнутра, са богатим чоколадним укусом који се топи у устима.
Повезане вести

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ БАЈАДЕРЕ: Са кексом и две врсте чоколаде,а сваки залогај доноси богат и кремаст укус
Ако волите богат укус чоколаде и једноставне десерте без печења, ове лажне бајадере ће вас одушевити. Савршена комбинација кекса, банана и две врсте чоколаде чини их брзом и укусном посластицом за сваку прилику.
06. 04. 2025. у 14:30

ЧОКОЛАДНЕ ОБЛАНДЕ: Када једном испробате овај рецепт, постаће вам омиљени (ВИДЕО)
Уколико вам се једе нешто слатко, а немате пуно времена на располагању, са чоколадним обланда-коцкама нема грешке. Све што вам је потребно је неколико основних састојака, а најбоље од свега је што се спремају без јаја и брашна.
30. 03. 2025. у 16:00

РАЈСКИ КОЛАЧ: Идеалан за љубитеље чоколаде, а укус је више него рајски
Овај колач с правом носи тако претенциозни назив.
23. 03. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

БРЗ И ОСВЕЖАВАЈУЋ ДЕСЕРТ: Плазма торта са јагодама, без печења, лагана и пуна укуса (ВИДЕО)
Без печења, лагана и пуна укуса – ова торта спаја неодољиву плазму и сочне јагоде у савршен слатки залогај. Идеална за летње дане и све прилике!
26. 06. 2025. у 11:11

БРЗИ РУЧАК ОД САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Мекане пирошке од кромпира (ВИДЕО)
МЕКАНЕ и сочне, пржене до златно-смеђе боје, идеалне су за брзи ручак, вечеру или као грицкалице.
26. 06. 2025. у 09:00

ЗДРАВЉЕ НА ТАЊИРУ: Домаћа хељдопита која осваја укусом (ВИДЕО)
Данас са вама делимо проверен рецепт за питу од хељде, који спаја традицију и здраве састојке.
26. 06. 2025. у 07:00

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)