ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса
12. 02. 2025. у 13:00
Чемберлен торта је права старинска торта и са њом никада нећете погрешити. Комбинација меких кора с орасима, два фила која се спајају у један и грилијаша, укус који осваја.
Повезане вести

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
24. 04. 2025. у 11:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00

ЗДРАВ И УКУСАН, А САВРШЕН ЗА УЖИНУ: Смути од спанаћа и јабука
ЈЕДНОСТАВАН рецеп да добијете сит и потпун напитак.
25. 06. 2025. у 09:00

ДОМАЋИ УШТИПЦИ: Савршени уз јогурт, сир или павлаку – топли, миришу на дом и увек нестану за трен
Данас делимо са вама један брз и једноставан рецепт – домаћи уштипци!
25. 06. 2025. у 07:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)