ЗЕБРА КОЛАЧ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Крајње једноставан, а тако ефектан
15. 02. 2025. у 15:00
Зебра колач по руском рецепту се тако једноставно прави, а изгледа невероватно.
Повезане вести

ЧУВЕНИ БЕЛГИЈСКИ ВАФЛИ СА РУМОМ: Неодољив празнични колач који доноси срећу у Новој години
Белгијски вафли са румом су идеалан новогодишњи десерт са којим ћете да призовете срећу и слатке тренутке.
26. 12. 2024. у 13:00

КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
Најновије из рубрике

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ЈЕЛО ОД ВЕКНЕ ХЛЕБА: Кришке ставите у тепсију, додајте фил и уживајте у преукусном оброку (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно јело од векне хлеба.
19. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

ИТАЛИЈАНСКИ КРЕМ ОД ПИСТАЋА: Савршен за филовање пецива и торти
Испробајте италијански крем од пистаћа по једноставном рецепту и моћи ћете да га користите за филовања, или да га једноставно намажете на хлеб.
18. 02. 2025. у 20:31Jована Васић

НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ПАРИЗЕР: Здравији и лепшег укуса од куповног
Ево како да направите домаћи здрави паризер у коме ће уживати цела породица, савршен је за доручак или вечеру.
18. 02. 2025. у 17:02Јована Васић

ИДЕАЛАН РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА: Медени и глазирани пилећи батаци
Лепо испечено и преливено пикантним, а једноставним сосом, месо батака се топи у устима.
18. 02. 2025. у 13:45Jована Васић
Коментари (0)