Ако сте љубитељ пистаћа, овај колач ће вас одушевити! Комбинација меканог, ваздушастог бисквита са хрскавим пистаћима, натопљеног ароматичним пистаћ млеком и прекривеног богатом кремастом глазуром, ствара десерт којем је тешко одолети.
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
Коментари (0)