ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
13. 03. 2025. у 15:00
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
Повезане вести
ЧОКОЛАДНА ТОРТА БЕЗ БРАШНА: Богата, сочна и без глутена!
ОВА чоколадна торта без брашна је савршени спој једноставности и луксуза. Савршена је за свечане прилике, али и као недељни десерт уз шољу кафе. Ако волите брауније – ово ће вам бити следећа омиљена торта!
12. 11. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ СПИРАЛНИ ШТАПИЋИ: Рецепт за брзо и једноставно посно предјело
УКОЛИКО тражите једноставну, брзу и невероватно укусну посну грицкалицу, ове хрскаве спирале са сусамом, ланом и мирисном алевом паприком биће прави хит на вашој трпези.
04. 12. 2025. у 07:00
КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Чоколадна ванила торта са глазуром од шљива
МЕКА и сочна какао кора, лагани и нежни ванилин крем и тај хрскаво-сочни слој чоколаде и шљива…
03. 12. 2025. у 19:00
ПОСНА РОЗЕН ТОРТА СА МАЛИНАМА: Рецепт за кремасту посластицу коју ћете обожавати!
СПОЈ прхких кора, нежног ванила фила и живописног, освежавајућег малинског слоја даје торти јединствену арому и неодољиву свежину.
03. 12. 2025. у 14:55
БРУСКЕТЕ СА БУРАТОМ И БОСИЉКОМ: Залогај који освежава и осваја!
ХРСКАВИ тост, сочни чери парадајз и раскошно кремаста бурата, уз мирисне листиће босиљка — ова брускета доноси прави дух Медитерана, а припрема се за свега неколико минута.
03. 12. 2025. у 13:30
МАДЛЕНЕ КАО ИЗ ПАРИЗА: Нежни француски колачићи који освајају на први залогај
МАДЛЕНЕ су симбол француске посластичарске традиције и један од оних колачића који плене својом једноставношћу.
03. 12. 2025. у 11:11
Коментари (0)