ТОРТА ОД ЈАГОДА: Издашна и преукусна, сви ће вам тражити рецепт
08. 04. 2025. у 07:00
Овај рецепт обавезно запишите, можете га искористити у било којој прилици, јер сви обожавају овај слаткиш.
Повезане вести

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

СПРЕМИТЕ ПАЛЕНТУ КАО ИТАЛИЈАНИ: Тако је укусна да јој нећете моћи одолети (ВИДЕО)
ИТАЛИЈАНИ једу паленту са грилованим поврћем или месом, на овај начин не угоје се ни грам.
31. 05. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ КАРПАТИ: Изгледа као из посластичарнице, а прави се лако (ВИДЕО)
КАРПАТИ колач је кремаст, лаган и визуелно импресиван десерт који подсећа на планинске врхове по којима је и добио име.
30. 05. 2025. у 11:00

ЈЕДАН БРЗИ, А УКУСАН ОБРОК: Медаљони од тиквица са ћурећим месом
МЕДАЉОНИ од тиквица са ћурећим месом су лагано, сочно и здраво јело.
30. 05. 2025. у 09:00

МЕКЕ, МИРИСНЕ И ГОТОВЕ ЗА ЧАС -Погачице од кромпира и сира (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ за брзе погачице – оне су мини и идеалне за доручак, ужину или као грицкалица уз чашу јогурта.
30. 05. 2025. у 07:00

МИРИСНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Штрудла са ванил кремом
НЕОДОЉИВА посластица у савршеном споју укуса.
29. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)