РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
24. 04. 2025. у 11:30
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
Повезане вести

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

БАРОН ТОРТА: Предивна чоколадна посластица, којој посебну ноту даје фил од малина
Управо тај укус је нешто што барон торту издваја у мору других, укусних, кремастих и савршених. За њену припрему је потребно мало више труда и умећа, али резултат је такав да вам неће бити жао што сте уложили време и новац.
03. 04. 2025. у 13:00

МАЛА, СЛАТКА ПРЕВРНУТА ТОРТА И ТО СА ЈАБУКАМА: Одличан и сочан десерт који ће вас одушевити
По жељи преко торте ставите шлаг и украсите је по жељи.
31. 03. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

БЕЗЕ РОЛАТ СА МАЛИНАМА: Савршен спој хрскаве коре и кремастог фила, спреман очас посла! (ВИДЕО)
СА слатко-киселим укусом малина, сваки залогај доноси освежавајућу комбинацију текстура и укуса.
06. 06. 2025. у 09:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)