ФАНТАСТИЧАН рецепт који ћете истински волети
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИФЛИЦЕ СА КОКОСОМ: Једноставне и преукусне
Због своје једноставне припреме овај дезерт је одолео времену и често се и данас нађе на трпезама вредних домаћица. Ако и ви желите да својим укућанима учините задовољство и причините уживање сада је време да направите овај савршени дезерт.
20. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
КАКО СЕ ПРАВИЛНО ГАСИ СЛАВСКА СВЕЋА: Обичаји се разликују од места до места, али само је један начин исправан
Славска свећа је један од главних симбола славе, а ево како правилно да је угасите након што прославите крсну славу.
20. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту
Прављењу ликера од нара посебна пажња се поклања у Италији где ово пиће има готово свака кућа.
20. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
ЧОРБА ОД ТРИ ВРСТЕ ЛУКА: Изузетно окрепљујућа и лака за припрему (ВИДЕО)
После празника и тешке хране време је да опоравите организам. Направите изузетно здраву и окрепљујућу чорбу од 3 врсте лука. Ова преукусна чорба помоћи ће вам да се очистите од токсина, као и да ојачате имунитет. Припрема је једноставна и не захтева пуно времена.
20. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила
Као и код већине масноћа која се користе у кулинарству и маст може да се поквари и ужегне. Иако свињска маст сигурно може да се држи на собној температури, у остави или на неком тамном месту, могућност да се поквари се знатно повећава када се температура не одржава константном. Уколико је чувате ван расхладног уређаја може да вам траје од четири до шест месеци, а рок трајања се продужава уколико је складиштите у фрижидеру, на чак годину дана.
20. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)