СА МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ, РАПСОДИЈА УКУСА: Пуњена бундева којој нећете моћи да одолите
ДРУГАЧИЈИ ручак, у савршеном споју меса и поврћа, прсте да полижете.
Фото Shutterstock
Потребно:
* 1 средња бундева
* 300 г млевеног меса
* 50 г обареног пиринча
* 1 црни лук
* 1 кашичица млевене зачинске паприке
* 1 кашика сувог биљног зачина
* со
* бибер
Припрема:
Издубите бундеву, унутрашњост премажите путером и посолите. У обарен пиринач додајте исецкани црни лук, млевено месо, зачинску паприку, суви биљни зачин, со и бибер по укусу. Сједините смесу добро. Напуните бундеву припремљеном смесом па је затворите поклопцем од бундеве. Покријте бундеву алуминијумском фолијом па пребаците у плех обложен пек-папиром и 100 мл воде. Пеците је 70 минута на 200 степени.
(Trpeza)
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
Коментари (1)