Салама од кекса се брзо прави, а веома је издашна.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
ЧОКОЛАДНИ МУС: Рецепт који ће се свидети свим сладокусцима
Засладите се домаћим чоколадним мусом, који се лако прави, а има богат укус.
29. 10. 2024. у 16:30
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
КАКО ДА БРЗО УКЛОНИТЕ СВЕ МИРИСЕ ПОСЛЕ СПРЕМАЊА ХРАНЕ: Оба састојка имате у кући
Непријатни мириси током кувања су редовна појава, али постоји изврстан трик са водом и сирћетом, помоћу ког ћете неутралисати сваки ружан мирис.
18. 11. 2024. у 19:49
РЕЦЕПТ ЗА ЧИЗКЕЈК: Омиљена торта од 3 слоја, топи се у устима
Једна од најпознатијих торти. Неодољива слатко кисела посластица са црвеним воћем, сиром и млевеним кексом, идеална за све љубитеље воћних и освежавајућих слаткиша.
18. 11. 2024. у 17:00
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈУ БАКЛАВУ СА ПИСТАЋИМА: Овакву до сада нисте јели
Неодољива и сочна, а пистаћи јој дају посебан шмек.
18. 11. 2024. у 12:00
ДОМАЋА ПОСНА ПАШТЕТА ОД СОЧИВА: Једноставно се припрема и одличан је намаз за сваку прилику
Данас вам представљамо рецепт за преукусни намаз од сочива, који садржи висок удео протеина, мало масти и калорија те је фантастичан избор за све који желе да поведу рачуна о својој исхрани или за оне који посте.
18. 11. 2024. у 11:30
Коментари (0)