ФИЛИЈА СА КАЈМАКОМ: Старински рецепт за доручак који ће вас дуго држати ситим
24. 05. 2024. у 07:00
ФИЛИЈА се може испећи и у рерни шпорета, само је важно поставити тепсију високо, одмах испод грејача.
Повезане вести

ПОЧАСТИТЕ СЕБЕ СНАЖНИМ НАЛЕТОМ УКУСА: Омлет са поврћем и сиром
ОВАЈ оброк је брз и нутритиван.
17. 06. 2025. у 07:00

УЗ ПАРЧЕ ХЛЕБА : Намаз од авокада, здрав и укусан
НЕЖНОГ укуса и кремасте структуре, супер као брза ужина.
27. 05. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТ ЛЕПИЊУ: Како да сами направите најбољи доручак на свету
Специјалитет западне Србије, комплет лепиња, нашла се недавно на првом месту листе најбољих јела познатог међународног кулинарског магазина.
25. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

БРЗО РЕШЕЊЕ ЗА ОБРОК: Весела шарена пролећна пита
ОВА пита је пун погодак јер може да се понесе на посао за ужину или да се једе као ручак или вечера.
30. 06. 2025. у 07:00

ЧИЗКЕЈК ОД БРЕСАКА, СЕРВИРА СЕ У КОРНЕТИМА: Kомбинација укуса од које застаје дах (ВИДЕО)
ФИНИ баланс укуса и слаткоће кремасте базе. Идеалан за сва годишња доба!
29. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА БРЗЕ, ЛАГАНЕ И ОСВЕЖАВАЈУЋЕ ОБРОКЕ: Хладна паста салата са туњевином
САЛАТА са туњевином је лагана, хранљива и божанствено укусна.
29. 06. 2025. у 09:00

СВАКИ ЗАЛОГАЈ ЈЕ РАЈ ЗА НЕПЦА: Зелени ролат, савршен када се служи хладан
КРЕМАСТО предјело нестаће са стола одмах.
29. 06. 2025. у 07:00

ОСВОЈИЋЕ ВАС ОД ПРВОГ ЗАЛОГАЈА: Сутлијаш са ванилом
МИРИСАН десерт направићете лако, сутлијаш или сутлија (тур. sütlaç) је врста слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
28. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)