СОЧНА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Неодољив спој воћа, фила и слатког прелива
27. 05. 2024. у 15:00
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
Повезане вести

САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56

"КРАЉИЦА ЛЕТА" - ГОТОВА У ТРИ КОРАКА, А ТРАЖИЋЕТЕ ЈОШ: Пита с тиквицама
ОДЛИЧАН рецепт - припрема траје неколико минута, а толико је сочна да ћете сигурно пожелети поново да је припремите.
24. 06. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ТВИКС ЧИЗКЕЈК БЕЗ ПЕЧЕЊА: Рецепт за слатки залогај без много труда
Ако тражите десерт који изгледа ефектно, а припрема се лако, овај чизкејк је прави избор. Комадићи Твикс плочица дају кремастом филу савршену дозу чоколадне хрскавости, а најбоље од свега – пећница вам није потребна.
05. 09. 2025. у 11:39

КРЕМАСТА ПИЛЕТИНА СА БРОКОЛИЈЕМ: Рецепт за ручак на брзину
Кад пожелите јело које је и брзо и засито ово је прави избор. Сочна пилетина, свеж броколи и тестенина у кремастом сосу пеку се заједно, а на крају све заокружује златна корица сира. Савршен ручак за целу породицу, без много труда.
05. 09. 2025. у 08:46

ЦЕЗАР САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ У ТОРТИЉИ: Рецепт за ручак у покрету
Замислите класичну Цезар салату, али у облику који можете понети и јести у покрету! Грилована или печена пилетина, хрскава салата, кремасти Цезар дресинг и пармезан умотани у топлу тортиљу. Једноставно, здраво и укусно!
05. 09. 2025. у 08:26

КЕСАДИЉЕ СА ГОВЕДИНОМ И СИРОМ: Рецепт за хрскав и кремаст оброк
ХРСКАВА тортиља, сочна говедина и топљени слојеви сира – савршен оброк за сваки дан! Брзо се припрема, а додаци попут павлаке, салсе или авокада га чине још укуснијим.
04. 09. 2025. у 21:46

ЈЕДНОСТАВНА КРЕМАСТА ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА –Рецепт за укусну чорбу
Ако волите супе које греју и тело и душу, ова чорба од печурака је идеалан избор. Брзо се припрема, од неколико основних намирница, а резултат је мирисна и баршунаста кремаста чорба која ће вас одмах освојити.
04. 09. 2025. у 21:22
Коментари (0)