СОЧНА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Неодољив спој воћа, фила и слатког прелива
27. 05. 2024. у 15:00
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
Повезане вести
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ЉУТИ НАМАЗ ОД ЦВЕКЛЕ И МАЈОНЕЗА: Прави гурмански, може се служити уз печење
Љути намаз од цвекле и мајонеза се једноставно прави, а укус је прави гурмански.
20. 12. 2024. у 11:00
СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00
ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.
20. 12. 2024. у 07:00
МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан
Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.
19. 12. 2024. у 15:00
ПОЉСКЕ ПИРОШКЕ: Пуњене сиром и кромпиром, а кувају се
Одличне су за доручак или вечеру.
19. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)