ПУДИНГ ОД ХЛЕБА: Направите јединствени пудинг који ће вас оборити с ногу
Несвакидашњи рецепт за пудинг од хлеба савршен је за ужину или вечеру и пробудиће сва ваша чула. Једноставно се прави, а лаган је и укусан.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г старог хлеба
- 4 јајета
- 0,5 л млека
- 200 г шећера
- 2 кесице ванилин шећера
- 100 г сувог грожђа
- пола кашичице цимета
- 70 г маргарина
Припрема:
Исецкајте хлеб на кришке и посложите их у ватросталну посуду. Умутите јаја са шећером и ванилин-шећером, додајте цимет, суво грожђе и млеко, па прелијте преко хлеба и ставите у фрижидер на неколико сати. Потом преко сложите комадиће маргарина и пеците око 25 минута на 200 степени да пудинг порумени.
(still)
Препоручујемо

КОЛАЧ ОД ГРИЗА: Рецепт за кремасту посластицу која се не пече и осваја укусом
25. 07. 2024. у 19:00

КАЗАНДИБИ: Турски дезерт који се топи у устима, и који се обожава широм света
11. 07. 2024. у 16:00

РАФАЕЛО ПУДИНГ: Предивна кремаста посластица која се топи у устима
08. 05. 2024. у 17:00

СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући
ЕЈМИ Аптон (38), оснивачица удружења Florrie’s Army у Лидсу у Енглеској, нашла се у центру велике афере након што су родитељи преминуле деце открили да су тела њихових беба држана у њеној кући уместо у мртвачници.
27. 08. 2025. у 17:50

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

Наследио кућу, испод намештаја нашао СКРИВЕНО БЛАГО које вреди милионе евра
ФРАНЦУЗ који је наследио кућу од преминулих рођака открио је невероватну ризницу златних новчића и полуга вредних неколико милиона евра. Благо је било јако добро сакривено испод намештаја и у купатилу.
31. 08. 2025. у 14:26
Коментари (0)