КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
21. 11. 2024. у 09:00
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКУ САРМУ: Традиција стара 100 година, а мирис обара са ногу
РЕЦЕПТ за славску сарму се годинама преноси, а постао је виралан јер гарантује да ће бити савршено чврста споља и сочна изнутра.
08. 10. 2025. у 14:45
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ПОДВАРАК СА СУВИМ РЕБРИМА И СВИЊСКИМ КРМЕНАДЛАМА: Тајна је у доброј припреми и стрпљењу (ВИДЕО)
ОВО није класичан рецепт, ово је гозба!
19. 10. 2025. у 14:34

ХЛЕБ СА МАСЛИНАМА, БЕЛИМ ЛУКОМ И СИРОМ: Укус који осваја - Идеалан за доручак или ужину!
АКО желите необичан хлеб пун укуса и ароме, пробајте овај рецепт за делукс хлеб са маслинама, белим луком и сиром. Савршена комбинација свежих зачина, нежног сира и маслина чини га идеалним за доручак, гозбе или ужину.
19. 10. 2025. у 08:35

ЧОКОЛАДНА ТОРТА ОД 2 САСТОЈКА: Прави се без брашна и јаја
ТОРТА због јабука има природну сочност и благу свежину, док чоколада обезбеђује богат, чоколадни укус.
18. 10. 2025. у 21:00

БОЉА ОД РУСКЕ, СПРЕМНА ЗА 15 МИНУТА: Ову славску салату морате да пробате! (РЕЦЕПТ)
ПОСТАЛА је хит на прославама, а Инстаграм је полудео за њом.
18. 10. 2025. у 14:15 >> 14:19

РЕЦЕПТ ЗА ЈУНЕЋИ ГУЛАШ: Идеја за данашњи ручак (ВИДЕО)
ЈУНЕЧИ гулаш можете да сервирате уз тестенину или пире кромпир
18. 10. 2025. у 11:25
Коментари (0)