КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
21. 11. 2024. у 09:00
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКУ САРМУ: Традиција стара 100 година, а мирис обара са ногу
РЕЦЕПТ за славску сарму се годинама преноси, а постао је виралан јер гарантује да ће бити савршено чврста споља и сочна изнутра.
08. 10. 2025. у 14:45
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ: Спрема се брзо, а у укусу ћете уживати (ВИДЕО)
ПРИПРЕМИТЕ се за чоколадну чаролију која се топи у устима
08. 11. 2025. у 10:15
СЛАНА МИМОЗА ТОРТА: Краљица празничне трпезе
ДАНАС вам откривамо рецепт за слану мимоза торту, лагану, сочну и идеалну за све свечане прилике — од рођендана до породичних окупљања.
07. 11. 2025. у 19:40
НАЈЗДРАВИЈА ЗАПРШКА: Уместо брашна додајте овај састојак
УМЕСТО класичне запршке може се узети део поврћа или махунарки из јела које желимо угустити, пропасирати га и вратити га назад у шерпу.
07. 11. 2025. у 13:45
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ ПИЦУ БЕЗ УЉА: Невероватно лагана и здрава
АКО сте мислили да без уља није могуће направити савршено хрскаву пицу, ова верзија ће вас разуверити.
07. 11. 2025. у 13:17
ВЕРОВАЊЕ СТАРО ВЕКОВИМА: Ставите један састојак у славски колач за срећу и здравље породице током целе године
МИРИС и присуство овог састојка симболизују љубав, заједништво и благослов за све чланове породице, а многи верују да без њега славски колач није потпун.
06. 11. 2025. у 22:02
Коментари (0)