НАЈЛЕПША ПОСЛАСТИЦА НАШИХ БАКА: Посна штрудла са орасима
13. 04. 2025. у 13:00
Мирисна посластица освојиће вас од првог залогаја.
Повезане вести

ПОСНЕ АМЕРИЧКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Нимало не заостају за оригиналом, биће мекане и ваздушасте
Укусне и хрскаве, права посластица за време поста.
03. 04. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА: Праве се лако, а поједу очас посла
Класични рецепт, без јаја или млека, добија се танко и лагано тесто. Кнедле или гомбоце су многима омиљена посластица из детињства која подсећа на бакину кухињу.
10. 03. 2025. у 15:00

ДОМАЋА ШТРУДЛА СА МАКОМ И ВИШЊАМА: Спој укуса који се памти
Мекано тесто, богат надев од мака и освежавајуће вишње чине савршен спој укуса. Иако делује као да захтева много труда, уз овај рецепт направићете савршену штрудлу без превише компликација. Припремите омиљени чај или кафу и уживајте у залогају праве домаће магије.
02. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ШТРУДЛА СА ОРАСИМА: Мирисна посластица мекана као душа, као она из бакине кухиње
Хладну штрудлу умотајте у провидну фолију и биће свежа неколико дана.
16. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Најновије из рубрике

СИТНИ КОЛАЧ ЗА ВЕЛИКИ УЖИТАК: Жербо коцке
Атрактивно изгледају, богате су орасима и чоколадом, могу дуго да стоје. Потребан вам је још неки разлог "за" да их направите?
16. 04. 2025. у 14:30

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)