ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
11. 04. 2025. у 10:00
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
Повезане вести

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

МЕКАН И МИРИСАН: Брзи колач са јабукама, као из бакине кухиње
ОВАЈ колач са јабукама је прави класик који увек успева.
25. 05. 2025. у 11:30

ЗДРАВА И УКУСНА УЖИНА: Хрскави кексићи са бадемом, а супер иду уз кафу или чај
ДАЈУ вам енергије, а супер су укуса.
25. 05. 2025. у 10:00

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

ПРАВО ФИНО ЈЕЛО: Пилећи рагу у сосу од белог вина
Пилећи рагу у сосу од белог вина је лако за спремање.
25. 05. 2025. у 07:00

И ХЛАДЕ И СЛАДЕ, А УСПЕВАЈУ И ПОЧЕТНИЦИМА: Ледене коцке са шумским воћем (ВИДЕО)
Ледене коцке са шумским воћем су савршен кремасти и освежавајућ колач, а једноставно се праве.
24. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)