ИДУ УЗ СВЕ И ЈЕДНОСТАВНО СЕ ПРАВЕ: Укусне пројарице (ВИДЕО)
ПРОЈАРИЦЕ чија припрема траје 5 минута

Фото: Инстаграм/ куварице_мање_збори
Ако останете без хлеба или бисте замену за хлеб, можете да направите укусне пројарице. Поступак прављења траје само 5 минута.
Пројарице - састојци:
1,5 чаша пшеничног брашна ( чаше од јогурта)
1,5 чаша кукурузног брашна
Со
1 прашак за пециво
1 ,5 чаша јогурта
1/2 чаше уља
1/2 чаше киселе павлаке
1 жуманце
Гриз за посипање
Пројарице - припрема:
Помешајте кукурузно и пшенично брашно са прашком за пециво и додајте со.
У другој посуди помешајте течне састојке са жуманцетом. Сада све спојите и посолите по укусу. Сипајте у модлице за мафине и поспите преко мало гриза. Пеците на 180 степени око 25 минута. Пријатно!
Препоручујемо

СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Од састојака које имате у кући направите сјајан оброк (ВИДЕО)
12. 03. 2023. у 18:00

НАПРАВИТЕ КЛУПКО ПОГАЧУ: Мекана и укусна, а брзо се спрема (ВИДЕО)
15. 03. 2023. у 15:00

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)