Питу можете да спремате на много начина, а ми вам предлажемо да направите пуњену питу са јајима, пиреом и туњевином.
Повезане вести
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ХЛЕБ: Савршен спој укуса и традиције
Хлеб је основна намирница која се налази на столу готово сваке породице. Његова припрема може деловати застрашујуће, али уз прави рецепт и мало стрпљења, свако може постати мајстор у прављењу домаћег хлеба. У овом рецепту, открићете како да припремите мекани и мирисни хлеб, који ће вас одушевити својом текстуром и укусом.
19. 10. 2024. у 08:00
СОС ОД ПУТЕРА И БЕЛОГ ВИНА: Француски умак који ће улепшати свако јело, а прави се за 15 минута
Француски сос од путера је идеалан ако је на менију риба или месо. Прави се од 5 састојака и није потребно више од пола сата.
19. 10. 2024. у 07:00
ВОЋНА ТОРТА: Слатки ужитак у сваком залогају
Торта која се брзо спрема, а још брже поједе.
18. 10. 2024. у 18:00
БАНАТСКИ ЂУВЕЧ: Јело апсолутно фантастичног укуса
Од сада ћете га редовно правити.
18. 10. 2024. у 17:00
Коментари (0)