Свака држава се поноси својим кулинарским мајсторијама и укусима, па је често тешко издвојити онај најбољи. Француска је позната по својим рецептима од теста, па је овај слатки хлеб придобио много симпатија.
Повезане вести
САВРШЕН ЗА СЛАВЉА, АЛИ И ЗА СВАКИ ДАН: Домаћи роловани хлеб са белим луком и першуном, уживаћете у сваком залогају (ВИДЕО)
ДОМАЋИ хлеб са белим луком и першуном се савија као ролат. Врло је зачињен, ароматичан и декоративан.
21. 10. 2024. у 07:00
ПРАВИ ЈЕСЕЊИ УЖИТАК: Рецепт за слатки хлеб са бундевом
Овај необичан рецепт је право време да покажете своју иновативност у кухињи и пробате нешто ново и укусно.
03. 10. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ СЛАВСКОМ ТРПЕЗОМ: Корпице са пилетином, идеално послужење за Аранђеловдан
СЛАВСКЕ корпице филују се димљеном пилетином, кромпиром, јајетом и сиром, врло су згодне као предјело и залогајчићи на прославама.
19. 11. 2024. у 16:00
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
САВРШЕНО ПРЕДЈЕЛО ЗА АРАНЂЕЛОВДАН: Традиционалан, а једноставан рецепт за пихтије неодољивог укуса
Славске пихтије пуне су меса, савршено декорисане и једно од предјела које се мора наћи на вашој трпези.
19. 11. 2024. у 12:52
ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
Кремаста, богата и непролазна посластица.
19. 11. 2024. у 11:00
ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције
Укусна, домаћа чорба коју ћете сасвим сигурно бар једном недељно да уврстите у свој јеловник.
19. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)