БРИОШ: Француски слатки хлеб, замирисаће целим домом
11. 09. 2024. у 07:00
Свака држава се поноси својим кулинарским мајсторијама и укусима, па је често тешко издвојити онај најбољи. Француска је позната по својим рецептима од теста, па је овај слатки хлеб придобио много симпатија.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00

МИСЛИТЕ УНАПРЕД НА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ: Слатки хлеб са сувим воћем - Миришљав, мекан, незаобилазни део свечане трпезе
Једноставно се припрема, а укус је незабораван.
10. 12. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике

ЧОКОЛАДНИ ЛИКЕР: Аперитив без мане
Спој десерта и алкохола чини чоколадни ликер вечитим класиком, идеалним за опуштање на крају радног дана.
10. 03. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА: Праве се лако, а поједу очас посла
Класични рецепт, без јаја или млека, добија се танко и лагано тесто. Кнедле или гомбоце су многима омиљена посластица из детињства која подсећа на бакину кухињу.
10. 03. 2025. у 15:00

КРЕМ ЧОРБА ОД ГРАШКА: Једноставна, а укусна
Сочна чорба одушевиће и оне који не воле грашак.
10. 03. 2025. у 13:30

АКО НЕМАТЕ ПРАШАК ЗА ПЕЦИВО КОРИСТИТЕ ОВО: 5 најбољих замена, а разлике у укусу нема
Ако желите да направите кифлице или омиљено пециво, а немате прашак за пециво, решење постоји. Доносимо вам 5 феноменалних замена.
10. 03. 2025. у 12:00

КИВИ ТОРТА СА КЕКСОМ И БАНАНАМА: Освежавајућа посластица која ће вас одушевити
Киви торта са кексом и бананама одлична је за десерт у коме сви могу да уживају, пуна је воће и јако једноставна за припрему.
10. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)