ПИТА СА СИРОМ: Уживање у сваком залогају
26. 04. 2025. у 07:00
Сирница је многима омиљена, прави се брзо и идеална је и за доручак и за вечеру.
Повезане вести

СЛАНИ РОЛАТ СА СИРОМ И ГРИЗОМ: Рецепт за домаће пециво који мора да има свака кућа
Ако имате при руци паковање кора за питу, нећете одолети и направићете сласни домаћи ролат са сиром и гризом чим прочитате рецепт.
11. 04. 2025. у 07:00

АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
09. 03. 2025. у 07:00

СЛАНА ГРИЗ ПИТА СА СИРОМ: Рецепт који ћете правити изнова и изнова (ВИДЕО)
Савршена гриз пита за све прилике, погледајте у видеу како да направите ово веома укусно, а једноставно јело.
26. 02. 2025. у 14:00Јована Васић

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

ПРЕУКУСНА ГУЖВАВА ПИТА СА МЕСОМ И ЈОГУРТОМ: Ко је једном проба пожелеће опет, а спрема се за тили час
Одличан избор за доручак или вечеру, уз чашу јогурта.
24. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

НАЈЗДРАВИЈИ ДОРУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Запечени омлет са спанаћем, обожаваћете га!
НА овом јелу су одрастале генерације: Преукусно је, а за 200 динара може да једе цела породица.
17. 05. 2025. у 07:00

ПРВИМ ЗАЛОГАЈЕМ ВРАЋА У ДЕТИЊСТВО! Песак торта, готова за само пола сата, и то без печења
КРЕМАСТИ фил од ваниле и кекса у савршеном је контрасту са хрскавом подлогом.
16. 05. 2025. у 10:00

БЕШАМЕЛ СОС: Супер иде уз месо и поврће и даје шмек сваком јелу
Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим сосом и главни је састојак за прављење других сосева.
16. 05. 2025. у 08:30

СПРЕМИЋЕТЕ ГА ЗА САМО 15 МИНУТА: Најкремастији спанаћ икада, савршен уз месо, или печена јаја
АКО волите кремасте и нежне укусе, овај спанаћ са млеком биће ваш нови фаворит!
16. 05. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЗОВЕ: Идеалан је за посебне тренутке, освојиће вас својом цветном нотом и лаганом слаткоћом
Прави се једноставно од свежих цветова зове и идеалан је за уживање у ситним гутљајима или као додатак коктелима и десертима.
15. 05. 2025. у 19:00
Коментари (0)