ШИШАРКА САЛАТА: Најлепше празнично предјело које се прави за свега 15 минута (РЕЦЕПТ)
20. 11. 2023. у 18:00
НЕКА ове године празнична трпеза буде лепша него икада.
Повезане вести
![СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова](/data/images/2024-01-10/441958_333374_kf.jpg?time=1716789526)
СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова
Било да је реч о недељном ручку, рођендану или доласку драгих гостију, овај диван сланиш задивиће сваког ко га проба.
27. 05. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
![ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса
ПОХОВАНЕ банане су једна од омиљенијих посластица која се наручује у азијским ресторанима.
26. 06. 2024. у 19:00
![РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица
Некако се сви вратимо у детињство кад осетимо укус домаћих кнедли са шљивама и присетимо се наших бака.
26. 06. 2024. у 16:00
![МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена
Најукуснија чорба, савршен спој поврћа и меса.
26. 06. 2024. у 13:00
![РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира
Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.
26. 06. 2024. у 11:01
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)