ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Novosti online

10. 02. 2024. у 10:37

МИРИСОМ кобасица и пуним укусом јаја учиниће да пожелите овај оброк опет да правите.

ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Фото Shutterstock

Домаћа димљена кобасица са јајима је прави класичан оброк, који можете да направите било када, јер не садржи угљене хидрате.

Састојци:

* 500 г димљене кобасице
* 2 велика јајета
* 2 кашике воде
* прстохват соли
* прстохват бибера

Рецепт за домаћу димљену кобасицу са јајима:

 Корак 1: 

Припремите све састојке

За домаћу димљену кобасицу са јајима извадите јаја из фиржидера, припремите кобасицу, ако желите исеците.

 Корак 2: 

Пеците кобасицу

У загрејан тигањ без уља додајте комаде кобасице са уклоњеним омотачем. Пеците покривено док не буде готово. Потом је извадите на тањир.


 Корак 3: 

Прокувајте разбијена јаја

Убаците два разбијена јајета у тигањ. Додајте со, бибер и воду и поклопите. Кувајте док беланце не буде готово, а потом ставите на тањир. Серивирајте и уживајте!

(StvarUkusa/Mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЕКСКЛУЗИВНО: Ово су писма Милеве и Ајнштајна које је Србија купила на аукцији (ФОТО)

ЕКСКЛУЗИВНО: Ово су писма Милеве и Ајнштајна које је Србија купила на аукцији (ФОТО)

МИНИСТАРСТВО културе је, припремајући се за обележавање 150 година од рођења српске научнице Милеве Ајнштајн, на аукцији аукцијске куће Кристи у Лондону купило вредну документарну грађу коју чини серија од 43 потписана аутограмска писма Алберта Ајнштајна упућена Милеви Марић, са 10 аутограмских писама које је потписала Милева, упућених Ајнштајну.

12. 12. 2024. у 13:43

Коментари (0)

КОНКУРС ЗА МАЛЕ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ: Mercator-S вас позива да постанете део бренда „укуси мога краја“