ИСПОХУЈТЕ МЕСО БЕЗ ПРЖЕЊА У УЉУ: Једнако је укусно и сочно, супер иде уз помфрит - деца ће га обожавати
Овако припремљено месо је сочније и укусније од било ког, а најбоље се слаже уз помфрит.
 
                                                                                    Фото: Схуттерстоцк
Али, ако не желите да се одрекнете похованог меса, онда вам предлажемо другачији начин припреме.
На овај начин не морате да похујете само месо, већ и поврће. Месо или поврће припремите као и обично. Прво уваљајте у брашно, затим у умућена јаја, а онда и у презле. Поређајте на плех обложен пек папиром, па премажите уљем. Пеците у загрејаној рерни на 200°С око пола сата. После 15 минута окрените на другу страну и наставите да печете.
(Stvarukusa/mondo)
Препоручујемо
 
                    
                    МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
 
                    
                    ПРЕДЛОГ ЗА ПОСНИ ДОРУЧАК: Паштета од ослића и ораха, лако се и брзо спрема
09. 04. 2024. у 10:06
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)