МОХИТО ЗА СВАЧИЈИ УКУС: Безалкохолно пиће које ће вас одмах расхладити у топлим данима

Новости онлине

29. 05. 2024. у 13:00

Од само неколико састојака направите напитак који ће вам одмах прирасти за срце.

МОХИТО ЗА СВАЧИЈИ УКУС: Безалкохолно пиће које ће вас одмах расхладити у топлим данима

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 9 листова нане
  • 2 кашичице шећера
  • сок од једне лимете
  • 80 мл сода воде
  • измрвљен лед

Припрема:

У не великој чаши ставите опране и добро осушене листове нане. Преко њих сипајте сок од лимете као и шећер, па почните виљушком да уситњавате састојке у чаши. Морате то радити пажљиво и нежно како би све пустило своју арому.

Измрвљени лед сипајте преко мешавине у чаши и долијте содом водом. По жељи можете украсити са кришкама лимете, као и листићима нане.

(оna)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ХТЕО САМ ДА ВЕЖЕМ ПЕРТЛУ...: Милан Марић испричао анегдоту из периода када је имао 30 килограма вишка