НАПРАВИТЕ ДОМАЋУ РИБЉУ ПАШТЕТУ: Припрема је једноставна, а укус невероватан
Ароматични намаз мажите на хлеб или додајте као прилог јелу, обориће с ногу и оне који не воле рибу.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- 300 г куване или печене рибе
- 200 г крем сира, по избору
- 1 кашичица капара
- сок од једног лимуна
- пола кашичице сувог биљног зачина
- црни бибер
- 2 кашике маслиновог уља
- 1 млади лук, може и црни или љубичасти лук
Припрема:
Рибу очистите од костију. У блендер ставите рибу, сир, капар, лимун, бибер, уље, лук и суви биљни зачин. Добро изблендајте, док не добијете густину паштете.
(trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)