КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас

Новости онлине

15. 11. 2024. у 07:00

Толико је укусна да свако ко ју је пробао, другачију више не једе.

КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 6 јаја
  • 300 мл млека
  • кашичица соли
  • мало уља или путера

Припрема:

У ванглу сипајте 6 јаја, 300 мл млека и кашичицу соли, па добро сједините жицом за мућење. Кад сте добили једноличну смесу, излијте је у дубљи суд, претходно подмазан путером или уљем. Пеците у загрејаној рерни на 200 степени 30 минута, а током печења не отварајте врата рерне.

(still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СВАКЕ године, упркос молбама и апелима, велики број људи пали стрљику и на тај начин долази до пожара у којима страдају туђи усеви, али нажалост и животи невиних бића.

27. 06. 2025. у 16:50

Коментари (0)

Тржишта уздрмана, али ова жаба остаје зелена: Wалл Стреет Пепе (WЕПЕ) скаче 84%