КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас
15. 11. 2024. у 07:00
Толико је укусна да свако ко ју је пробао, другачију више не једе.
Повезане вести
ТАЈНА САВРШЕНЕ ПАЛЕНТЕ: Укусан и брз оброк
ПАЛЕНТА је једно од најстаријих и најомиљенијих јела на Балкану, позната по својој једноставности, хранљивости и свестраности.
08. 10. 2025. у 07:50
Најновије из рубрике
БОЖИЋНИ ЧОКОЛАДНИ БРАУНИЈИ: Укусан колач са брусницом и орасима
МИРИС чоколаде, бруснице и ораха који испуњава дом најлепши је увод у празнике. Ови сочни браунији су идеалан десерт за божићну трпезу или слатки поклон за драге људе.
26. 12. 2025. у 15:49
РЕЦЕПТ ЗА "ПИЈАНИ" КОЛАЧ: Невероватна комбинација пива и сувих шљива ће вас оборити с ногу (ВИДЕО)
ТОЛИКО је мекан и сочан да нико не може да поверује да је посан!
26. 12. 2025. у 12:00
ЗДРАВ РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Направите мусаку са тиквицама која вам може трајати и два дана
АКО узмемо у обзир то да ће нам овако спремљен оброк бити довољан за два ручка онда схватимо да је то заправо ручак за 600 динара.
26. 12. 2025. у 08:58
ПОСНА САЛАТА СА ПАПРИКАМА: Једноставна, богата и пуна укуса
Комбинација печене паприке и кикирикија даје јој пуноћу укуса, док је подједнако укусна и као посно и као мрсно јело. Када не постите, посни мајонез можете заменити класичним – укус ће бити још интензивнији.
25. 12. 2025. у 22:45
БАКИН ГОВЕЂИ ГУЛАШ: Богат и пун укуса
Говеђи гулаш је једно од оних јела које не трпи журбу. Управо у спором крчкању крије се тајна његовог дубоког укуса и меког меса које се топи у устима. Уз коренасто поврће, млади кромпир и богати сос, овај гулаш је савршен избор за породични ручак, нарочито у хладнијим данима.
25. 12. 2025. у 21:39
Коментари (0)