ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин
28. 11. 2024. у 07:00
Ако трагате за рецептом који ће вам помоћи да за кратко време имате одличан оброк на трпези, онда пробајте са брускетима.
Повезане вести

САВРШЕН СПОЈ ТРАДИЦИЈЕ И УЖИТКА: Пита са сиром и шунком (ВИДЕО)
Мирисна, златно печена и пуна укуса – пита са сиром и шунком је савршен спој традиције и ужитка.
22. 06. 2025. у 07:00

ПОЧАСТИТЕ СЕБЕ СНАЖНИМ НАЛЕТОМ УКУСА: Омлет са поврћем и сиром
ОВАЈ оброк је брз и нутритиван.
17. 06. 2025. у 07:00

УЗ ПАРЧЕ ХЛЕБА : Намаз од авокада, здрав и укусан
НЕЖНОГ укуса и кремасте структуре, супер као брза ужина.
27. 05. 2025. у 07:00

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТ ЛЕПИЊУ: Како да сами направите најбољи доручак на свету
Специјалитет западне Србије, комплет лепиња, нашла се недавно на првом месту листе најбољих јела познатог међународног кулинарског магазина.
25. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ПРАВЕ ЗВЕЗДЕ ТРПЕЗЕ: Шницле са спанаћем и качкаваљем, толико добре да су као ремек дело (ВИДЕО)
ТОЛИКО добро изгледају да их мешају са прасећим печењем. Јело које ће да одушеви целу породицу.
28. 06. 2025. у 09:00

ПОСЛАСТИЦА ЗА ДОРУЧАК, РУЧАК И ВЕЧЕРУ: Једноставне погачице са боровницама (ВИДЕО)
ПРИПРЕМАЈУ се брзински, а истом брзином и нестају из тањира.
28. 06. 2025. у 07:00

ЈЕДНОСТАВАН, А УКУСАН СЛАТКИШ: Цела Србија тражи ове крофне од два састојка
АКО тражите једноставан, а укусан слаткиш, ево једног који је готов за минут.
27. 06. 2025. у 11:00

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО ПРИПРЕМА: Пилетина са младим луком и зеленом папричицом
АКО желите да припремите оброк са пилетином, овај рецепт је један од бољих предлога.
27. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАНА И ЗДРАВА: Фит пита са тиквицом, шаргарепом и овсеним пахуљицама
Ова питa је савршен избор када желите нешто брзо, укусно и хранљиво.
27. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)