Пихтије су традиционално српско јело које се служи као део оброка или као предјело.
Повезане вести
НИКОЉДАНСКА ПОСНА САЛАТА ОБАВЕЗНА ЈЕ НА СЛАВСКОЈ ТРПЕЗИ: Може вам послужити као предјело, или укусан оброк
Свети Никола је једна од највећих слава на нашим просторима, тако да они који је не славе обично иду у госте код неког ко слави.
16. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00
ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастично предјело за славску трпезу
Слани ролати су увек добро решење било да их спремате укућанима, или за госте на слави.
16. 12. 2024. у 15:00
ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
КРЕМАСТИ СУТЛИЈАШ СА ПУДИНГОМ: Неодољива посластица коју морате да испробате
Омиљени десерт свих генерација спремљен на мало другачији начин.
17. 12. 2024. у 16:00
КРЕМАСТА ПОСНА САЛАТА СА КРОМПИРОМ И ЦРВЕНИМ ЛУКОМ: Савршено предјело које ћете обожавати
Посна салата са кромпиром и црвеним луком је врло издашна, ароматична и савршен додатак славској трпези.
17. 12. 2024. у 15:00
СУПА ОД ШАРГАРЕПЕ И ЛУКА: Јело на кашику за мало пара
Ова супа се брзо спрема, а веома је укусна.
17. 12. 2024. у 13:00
ПОСНИ НАМАЗ ОД СПАНАЋА: Намажите га на тост или додајте као прилог
Направићете брзо и лако, а слаже се уз све. Додајте риби, месу и ваше јело ће добити потпуно нову чар.
17. 12. 2024. у 13:00
ПРЕУКУСНЕ ПОСНЕ ТОРТИЉЕ: Без јаја и брашна, од само три здрава састојка
Ове здраве тортиље праве се без брашна, без јаја и додатних масноћа, што значи да немају глутен ни лактозу.
17. 12. 2024. у 12:02
Коментари (0)