ЈЕДНОСТАВАН ТРИК ДА НАПРАВИТЕ ПОСНИ ПОХ: Уз мале измене не морате да одустајете од поховања
За посни пох је кључна једна намирница, која га одржава да се не распадне.

Foto: Shutterstock
Посни пох се прави лако, а кисела вода се користи уместо јаја и на тај начин везује све састојке заједно, да се не распадну.
Састојци:
- 250 мл киселе воде
- 5 кашика презли
- 3 кашике паленте
- 4 кашике брашна
- 1 кашичица слатке паприке
- мало туцане паприке
- 2 кашике сенфа
- со и бибер, по укусу
Припрема:
Како бисте направили посни пох помешајте паленту, брашно, слатку и туцану паприку, и додајте свему сенф и киселу воду.
Додајте соли и бибера по укусу, а након тога све добро промешајте. Уваљајате поврће или рибу у добијену смесу, па потом уваљајте у презле. Пржите у дубоком уљу или пеците у рерни.
(stvarukusa)
Препоручујемо

КАКО ДА НАПРАВИТЕ БЕЛО КУВАНО ВИНО: Симфонија укуса за уживање са најдражима
07. 12. 2024. у 17:00

ОТАРАСИТЕ СЕ НЕПРИЈАТНОГ МИРИСА ОД СПРЕМАЊА РИБЕ: Трикови злата вредни
04. 12. 2024. у 15:00

ДОМАЋЕ ОБЛАНДЕ СА ГРИЗОМ: Брзо се припремају, још брже поједу
30. 11. 2024. у 13:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)