ПОСНА ПИЦА: Толико је укусна да ћете је стално правити
Уколико преферирате веганску исхрану или постите, предлажемо вам рецепт за пицу која је довољно лагана, али и храњива захваљујући нутритивном богатству њених састојака.
Foto: Shutterstock
Можете да је користите за било који оброк у току дана, у зависности од ваших обавеза, а и могућност варијације састојка чини је подобном за разне укусе.
Састојци:
- подлога за пицу
- 1/3 тиквице
- 1 паприка
- 1/2 главице црног лука
- парадајаз-пире
- 3,4 кашике конзервираног пасуља
- маслине
- биљни сир
- суви биљи зачин
- оригано
Припрема:
Подлогу за пицу премажите парадајз-пиреом. Очишћену тиквицу исеците на танке колутове, као и паприку, па благо зачините сувим биљним зачином и промешајте. Потом распоредите по тесту. Ређајте затим ситно исецкан лук, пасуљ, маслине. Све поспите изренданим биљним сиром и ориганом и пеците у загрејаној рерни 15-ак минута.
(ona)
Препоручујемо
РЕЦЕПТ ЗА ПИЦА КИФЛИЦЕ: Лаке за припрему, а још лакше се поједу
08. 11. 2024. у 07:00
СТРОМБОЛИ - ИТАЛИЈАНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Ролована пица укуснија од обичне
07. 10. 2024. у 19:00
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
Хрватице ОДГЛУМИЛЕ СУДАР, звале полицију и узеле НОВАЦ - план им ипак ПРОПАО, прети им затвор
ДВЕ 31–годишње Бјеловарчанке осмислиле су план како од осигуравајуће куће да извуку новац, али њихов покушај завршио је казненом пријавом и покретањем судског поступка.
04. 12. 2025. у 09:40
Коментари (0)