ЛЕЊА КНЕДЛА СА ШЉИВАМА ИЗ ЂУВЕЧАРЕ: Тако једноставна за припрему, укус враћа у детињство

11. 08. 2023. у 16:00

Тијана Миловановић је жена која је од крофни направила успешан бизнис, а већ годинама продаје крофне у свим укусима које можете да замислите.

ЛЕЊА КНЕДЛА СА ШЉИВАМА ИЗ ЂУВЕЧАРЕ: Тако једноставна за припрему, укус враћа у детињство

Фото Јутјуб/Принтскрин

Састојци за посип од презли:

400г презли
100г шећера
100мл уља или 100г отопљеног путера

Половину смесе поспите на дно ђувечаре, па поређајте воће.

Додајте фил преко воћа који сте направили од:

 
  • 300мл млека
  • 150г гриза
  • 1 прашка за пециво
  • 100мл уља
  • 1 јаје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НАЈЛЕПША КУПАЛИШТА ЧЕКАЈУ НА ВАС: Летња сезона почиње, a Србија нуди безброј савршених оаза мира